Traiteur & Kok aan Huis

Traiteur & Kok aan Huis

Klik op foto's voor groter beeld

 

Traiteur

 

Katrien Kookt is traiteur aan huis. Voorbereidingen worden van te voren gedaan. U bespreekt uw wensen met Katrien en zij komt de bestelling langsbrengen.

 

Onderaan deze tekst kunt u een aantal suggesties terugvinden:

 

  • uit de koelkast
  • op het fornuis
  • mis en place

 

De gerechten varieren van zaken die u slechts uit de koelkast hoeft te halen, op het fornuis kunt opwarmen en dan te serveren, tot een volledig menu waar er van u zelf nog enige kookinspanning is vereist. Inclusief kookinstructie.

 

Bestellingen vanaf 4 personen per gerecht/menu. Aanvragen graag minimaal 2 dgn van te voren. Prijzen op aanvraag. Andere culinaire invulling in gedachten neem dan contact op met Katrien.

 

Kok aan Huis

 

Katrien komt graag bij je thuis om voor jou en je familie, vrienden of zakenrelaties te koken.

In overleg stellen we een menu samen of bespreken we de invulling van een feestelijke avond met hapjes.

 

Vanaf 4 personen & maximaal 25 personen. Grotere groepen, walking dinners en happen tijdens een feestje graag in overleg.

 

Katrien maakt graag gebruik van uw eigen servies.

Uurprijs kok €35,00 euro excl. menu prijs

 

Menu vanaf €37,50 afhankelijk van het samengestelde menu

 

 

Uit de Koelkast

 

Suggesties om gewoon uit de koelkast te kunnen pakken en direct te serveren

  • Aardappelsalade, gepocheerde zalm met roze saus,broodjes en kruidenboter
  • Gevulde tomaten Hollandse garnalen - Mousse zalmforel dille & crème fraiche - Gerookte zalm met peterseliemayonaise
  • Ratatouille, Tzatziki & stokbrood (Ratatouille kan warm gemaakt worden, beide is lekker)
  • Gazpacho met knoflookcroutons
  • Koude gehaktballen met mosterd en sla voor op brood - Eiersalade met truffelmayonaise
  • Selectie Hollandse of Franse kazen met druiven, dadels en verschillende soorten brood

 

Op het Fornuis

 

Soepen

 

  • Gegrilde paprikasoep
  • Tomatensoep, basilicum & crème fraiche
  • Linzensoep met munt & peterselie
  • Indische pindasoep (gevuld met champignons, prei, taugé, geroosterde uitjes en bieslook)
  • Thaise Tom Kha Kai(op basis van kokos en kip).Vega versie mogelijk (met gekookte rijst als maaltijdsoep)
  • Oosterse pompoensoep met kokos, limoen & koriander (seizoen)

 

Pasta's

met een bijpassende salade, stokbroodje & kruidenboter

Sauzen zijn klaar om op te warmen; pasta even zelf koken

 

  • Spaghetti Bolognaise
  • Spaghetti tomaat/basilicum /olie & knoflook (v)
  • Penne a la Wodka
  • Tagliatelle met romige kaassaus & geroosterde tomaatjes uit de oven (v)

 

 

 

Mis en Place

 

Menu suggesties

Voor een diner zal er over het algemeen persoonlijk overleg zijn over de invulling

Hieronder een aantal menu’s welke tot de mogelijkheden behoren…..maar veel is mogelijk, denk in het in seizoen bijvoorbeeld aan asperges of in de winter aan een goede stamppot, stoofgerechten & wild

 

Menu I (V)

Tomaten gevuld met Hollandse garnalen & roze saus

Tagliatelle met kaassaus met zalm & geroosterde tomaatjes

 

Fruit crumble met vanille-ijs

 

Menu II(kan ook V)

Crostini’s met tomaat

Risotto met seizoen groente, lamshaasjes & groene salade

 

Tiramisu of PannaCotta

 

Menu III (kan ook V)

Turkse ‘bruidssoep’ met linzen & bulgur

rijst & kip met Ratatouille & Tzatziki

 

Chocolade mousse met slagroom en kattentongen

 

Menu IV

Verschillende soorten kroepoek

Kofta Curry (V met groentecurry)

Garnalen Curry

Banaan yoghurt komijn

Raita yoghurt komkommer en munt

Paksoy-Komkommersalade met gembersiroop

Basmatirijst

 

Sinaasappel & gember dessert met lobbige slagroom

 

Kaas/Friandises/Huisgemaakte Limoncello

 

Copyright © All Rights Reserved